10.5 C
Stockholm
söndag, maj 16, 2021

Bli plusmedlem

spot_img
spot_img

Tortyrnatten på kyrkogården – levande begravd

De tonårspojkar som i helgen kidnappades, misshandlades, våldtogs och rånades på Solna kyrkogård ska även ha grävts ner i en grop. Det skriver Aftonbladet, som refererar detta påstående till ”uppgifter.

Aftonbladet vill även påstå att pojkarna varit slumpmässigt utvalde offer som de båda gärningsmänenn försökt avyttra narkotika till. Pokarna vägrade köpa och det resulterade i tortyren som pågick hela natten – inklusive våldtäkt.

Vid ett tillfälle under natten ska pojkarna enligt uppgifter till tidningen ha tvingats klä av sig och stiga ner i en grop som sedan grävts igen. Enligt tidigare uppgifter till olika medier ska de även ha blivit våldtagna.

Övergreppen avbröts när en förbipasserande kl 08:39 larmade polisen på söndagsmorgonen. De bägge gärningsmännen, en 18 åring och en 21 åring greps den morgonen av polis.

Våldet i Sverige ökar inte enbart, men har även en tendens att bli all mer besynnerligt och maktinriktat mot den svenska befolkningen. Om inte staten kan återta våldsmonopolet finns det riks att den inhemska befolkningen tappar allt makt till de nyanlända grupper som agerar på det här viset.

 

Liknande artiklar

- Advertisement -spot_img

Senaste nytt