8.6 C
Stockholm
torsdag, februari 25, 2021

Bli plusmedlem

Krönikör Jack Nilsson: Regeringens korruption måste nå dagsljus

Jag ligger just nu i sängen med en bok men var tvungen att pausa eftersom funderingar uppstod. Allt för många i landet är oroliga över rådande situation och det är med all rätt för vi bevittnar som sagt något historiskt. I ren förtvivlan och med en låg framtidstro får jag dagligen mottaga frågan från medborgare om hur vi – folket – ska lyckas fälla regeringen.
Det finns förstås ingen ”quickfix” men deras akilleshäl är fortfarande avtalet med Muslimska Brödraskapet som Socialdemokraterna skrev på i mitten på 90-talet.
Detta klubbades igenom bakom ryggen på oss och i samband med att industrialiseringen övergick till digitalisering visste de att man på sikt skulle förlora sin väljarbas och därmed makten så detta kom som en skänk från ovan. Detta är alltså känsligt och partimedlemmar har blivit av med sina politiska uppdrag och vissa gånger också uteslutits för att de kritiserat det.
Det har skrivits böcker och har rapporterats i massor från Public Service och Uppdrag Granskning genom åren så pusslet är redan lagt, bevisen finns i massor och detta är inte främmande för någon som inte agerar får eller lider av demens. Jag är övertygad om att det är här lösningen ligger och vad som på sikt kommer att kunna fälla denna uppköpta och genomkorrumperade regering om det bara når dagsljus.
Folk känner inte till avtalet eller att detta handlar om terrorister så vi måste hjälpas åt för annars kollapsar allt.

Liknande artiklar

- Advertisement -

Senaste nytt