-0.9 C
Stockholm
torsdag, april 15, 2021

Bli plusmedlem

96 rapporterade läkemedelsskador av Coronavaccinet – utreds nu av Läkemedelsverket

I januari påbörjades massvaccineringen i Sverige med covid-19 vaccinet som tagits fram på ovanligt kort tid. På bara någon vecka har läkemedelsverket 96 stycken läkemedelsskador som ska utredas som följd av detta. Det är vaccinets biverkningar som tros ligga bakom skadorna. Hälften av dessa skador/biverkningar bedöms vara mycket allvarliga, skriver TT. Ett exempel på biverkning är allergiska reaktioner som skulle kunna leda till döden, enligt TT.  

Dessutom bedömer nu allt fler forskare i exempelvis Australien att vaccinen i grunden inte ens skyddar på det vis som makthavarna påstår, skriver Russia Today. Det är fullt tänkbart att vi tar risker vid injicering utan att få särskilt många positiva effekter av det hela.

Så sent som under onsdagseftermiddagen rapporterade SVT om regioner som ville stoppa vissa coronavaccin fram tills att regionen fick garanterad täckning av staten för kostnader kring medicinskador.

Liknande artiklar

- Advertisement -

Senaste nytt