-0.9 C
Stockholm
torsdag, april 15, 2021

Bli plusmedlem

Anhängare till liberalen Navalnyj har anfallit Navalnyj-kritiska demonstranter

Den fängslade oppositionspolitikern, Aleksej Navalnyjs fru, Julia Navalnaja, har varit inblandad i stora våldsamma demonstrationer i Moskva och har därmed gripits. Det finns en bild som cirkulerar på sociala medier där hon tar bild på sig själv i en polisbil.

”Ursäkta för den dåliga kvaliteten. Väldigt dåligt ljus i polisbilen”, skriver hon i bildtexten på sin Instagram, enligt SVT.

Enligt Russia Today har demonstranterna agerat våldsamt mot en Navalnyjkritisk manifestation och manifestationens anhängare tvingades fly upp i lyckstolpar för att inte bli anfallna. Därifrån har de blivit nerdragna av Navalnyj-supportrar.

Liknande artiklar

- Advertisement -

Senaste nytt